Kurser i WordPress

Nybörjarkurs

Denna kurs är för dig som har väldigt lite eller ingen kunskap alls om WordPress. Kursen förbereder dig med ett helhetskoncept och grunderna inom WordPress.

Fördjupningskurs

Är du intresserad av mer avancerad hantering och underhåll av WordPress? Här får du lära dig saker som användarhantering, seo samt bildhantering i olika former.

Wordpress Producer

Denna kurs riktar sig till dig som är intresserad av att börja bygga hemsidor. Här får du lära dig hur man snabbt och enkelt bygger hemsidor med WordPress.

Wordpress SEO Expert

Vill du att din hemsida ska synas högt i sökresultaten? Vill du ha full kontroll över din egen SEO. Vill du ha full kontroll över din egen sökmotorsoptimering och slippa anlita ett professionellt SEO-företag?

Wordpress Social Media

Sociala medier är nu en grundläggande faktor för att nå framgång på nätet. Kursen visar bl.a hur WordPress kan användas för att effektivt nå ut till plattformar som Facebook, Twitter, YouTube och Instagram.

Anpassad Kurs

Ett företag som inte känner att de behöver gå igenom de introducerande stegen i att sköta WordPress eller har helt andra behov än föreslaget kursinnehåll kan gå en specialanpassad kurs i WordPress.