Det finns extremt mycket WordPress-plugins ute på nätet. Plugins för sökmotoroptimering, kommentarer, formulär och statistik är bara ett litet urval i den massiva kollektionen. Vilket ska du välja och varför?

Är du en designer som jag så behöver du inte allt som finns därute, det räcker med ett fåtal. Beroende på vad ditt syfte med din wordpress-blogg är, så bör du användade följande plugins.

Sökmotoroptimering

All in One SEO Pack – är ett plugin som hjälper dig att optimera din blogg för sökmotorerna. Du får möjligheten att bestämma titel och keywords till varje individuellt inlägg. Perfekt om du vill trycka upp din blogg bland sökresultaten!

Google XML Sitemaps – använder du tillsammans med All in One SEO pack. Pluginet skapar en sitemap och uppdaterar den frekvent så att Googles sökrobotar enkelt kan hitta din blogg och läsa av den.

Kommentarer

Better Comments Manager – gör så att du kan se dina kommentarer per inlägg och svara direkt i adminsystemet. Snabbt och smidigt.

Comment to Email – När du väl ska svara på ett inlägg så får du med detta plugin möjligheten att skicka ditt svar som ett mail. Bra om du vill låta dina kommentatorer veta att du svarat på deras inlägg utan att de måste återbesöka sajten.

Get Recent Comments – använder du om du vill visa upp dina senaste kommentarer på exempelvis din framsida.

Bild och Video

Slimbox – visar dina bilder som ett lager ovanför din hemsida. Den är liten och snabb och smidigt att hantera.

WordPress Video Plugin – gör det enkelt att visa video från alla möjliga sajter, såsom YouTube, Google Video, MySpaceTV, Vimeo och många fler. Allt du behöver göra är att skriva en tagg i ditt inlägg och videons ID så kommer filmen att visas. Inget mer krångligt när du vill länka en video från YouTube!

Relaterade inlägg

4 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] var inte mycket WordPress plugins som utnyttjas på Sonomobiles […]

  2. […] Go here to read the rest: Ultimata WordPress-plugins för ny blogg […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *