Bloggen

Det senaste från Grafix Studio bloggen. Här får du nyheter och artiklar om WordPress, Elementor, SEO och AI

Ai och Story Telling

AI och Content Creation

Artificiell intelligens revolutionerar innehållsmarknadsföring. Med AI kan vi förvänta oss en tsunami av innehåll under det kommande året 2024, då skapandet av text, bild och video blir enklare och av högre kvalitet (med hjälp av AI).
En webbdesigner

Kan du använda Midjourney (AI) för webbdesign?

Midjourney är ett AI-baserat verktyg som snabbt genererar designidéer genom textkommandon, eller "prompts". Medan det inte ersätter traditionell design, erbjuder det innovativa lösningar för dem som söker snabb inspiration. Från webblayouts till logotyper, erbjuder Midjourney spännande möjligheter för dagens webbdesigners.
Google

Vad är Search Generative Experience (SGE) och kommer det döda SEO?

,
Google har överraskat oss ännu en gång genom att introducera SGE (Search Generative Experience), en ny uppsättning sökfunktioner som vi tror kommer att revolutionera hur vi interagerar med sökmotorer och kommer sannolikt att förändra SEO som vi känner till det idag. Men frågan är...hur?
Trender för SEO 2024

SEO 2024 – AI, UX och en summering av expertprognoser

,
I den här bloggposten kommer vi att hoppa ett steg in i framtiden och utforska de bästa SEO-trenderna som förutspås för 2024. Inlägget är en summering av vad flera experter förutspår i relation till tidigare trendanalyser och även det senaste tillskottet, nämligen artificiell intelligens.
Hur kan du använda ChatGPT?

Vad är ChatGPT? En kort introduktion.

Tack vare OpenAI:s avancerade maskininlärningsalgoritm kan den ge dig naturliga och relevanta svar på en stor mängd av frågor i alla möjliga utformningar. Allt sker i en konversation mellan dig och ChatGPT.